“De kracht van samenwerken”

SBBT Veiligheidsontbijt "Samen Sterk voor een Veilige Gemeente" met Burgemeester Frank van der Meijden

10Okt07:3009:30SBBT Veiligheidsontbijt "Samen Sterk voor een Veilige Gemeente" met Burgemeester Frank van der Meijden41 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

Burgemeester Frank van der Meijden burgemeester van Gemeente Tiel zegt: “Ik vind het een groot genoegen dat OCT mij heeft gevraagd een presentatie te geven bij het Veiligheidsontbijt in de Week van de Veiligheid. Dit moment biedt ons een unieke gelegenheid om samen te komen en te praten over een onderwerp dat ons allemaal raakt: de veiligheid van onze gemeenschap.

In mijn eerste negen maanden als burgemeester heb ik van dichtbij gezien hoe belangrijk het is om onze samenleving te beschermen tegen verschillende vormen van criminaliteit en overlast. Dit heeft niet alleen een directe impact op de veiligheid, maar ook op het vertrouwen in onze samenleving en economie. Het is belangrijk dat wij als ondernemers en overheid de handen ineenslaan om deze problemen samen aan te pakken.  

Foto Raphaël Drent

Ik zal mijn ervaringen en inzichten delen over de brede aanpak van veiligheid. In de afgelopen maanden hebben we als gemeente al belangrijke stappen gezet. Alles gericht op het beschermen van onze samenleving en het waarborgen van de veiligheid van onze inwoners. 

Tijdens het Veiligheidsontbijt licht ik de stappen toe die we als gemeente hebben genomen. Maar ik doe ook een beroep op iedereen, help mee om de weerbaarheid van onze gemeenschap te versterken! Wij zijn samen verantwoordelijk voor de veiligheid van onze samenleving. Ieders betrokkenheid en medewerking zijn belangrijk om een veilige en gezonde omgeving te creëren waarin we allemaal veilig kunnen wonen, werken en recreëren.  

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan een veiliger Tiel. Laten we deze kans aangrijpen om onze krachten te bundelen en een vuist te maken tegen alle vormen van criminaliteit en overlast.”

Meer/minder lezen

Tijd

10 Oktober 2024 07:30 - 09:30(GMT+02:00)

Lokatie

Hotel van der Valk, Laan van Westroijen 10 Tiel

Other Events

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 41

Alije Lila Solarwatt B.V.Anne Janssen Gemeente TielAnnette Oude LuttikhuisBianca Looyschelder-de WeerdCecile van den BoogaardCees Stam Stam VastgoedCoen Rooijmans Re-Match NetherlandsE. Bekker Uras GroupElly Schipper OCTErica CoppensEvert ZondagGerard DefentureGino Krishnadath Flowers by F R I T SGokhan OnderJan Schippers VSO de Sonnewijser unit ArbeidJeroen Rensel RNSL on trackJoop Netten ToThePoint TherapieJos van Beek Lijo Security B.V.JP van Woerekom Rozenhage MakelaardijKenny van Oort KrestonMarcel van den Berg SBBTMargriet van Heesch Hart van de BetuweMark SmitsMark Kersbergen Uniqcare B.V.Monique Guikers Werkzaak RivierenlandNils van Oest Limbowand B.V.Pepijn Pijfers Peppies Power BVPia van RossumRay kammingaga IriszorgRene van IJzendoorn Van IJzendoorn Marketing AdviesRense Middelbos MoticsRibbius Ribbius BeheerRob KnolRob HooftRob Stelte Pay2day B.V.Ruud van Mourik Lijo Collectieve Beveiliging B.V.Ryan Bevers Gemeente TielSander Kerkhof SK Consulting Verzekeringen & AdviesThijs van den Brink LibgecollegeWouter Jansen Gemeente TielYvonne Keersmaekers Stimio

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *