“De kracht van samenwerken”

Ketenpartners

OCT werkt in verschillende projecten samen met:

Bedrijvenpark Medel

Ben je op zoek naar kwalitatieve hectaren voor een nieuwe bedrijfsvestiging. Met Bedrijvenpark Medel in Tiel heb je die gevonden.

Coöperatie Medel

De leden van Coöperatie Medel hebben gekozen voor een kwalitatief hoogstand bedrijvenpark Medel. Daar zijn wij alle dagen mee bezig. 

Gemeente Tiel

We onderhouden intensieve contacten met de gemeente Tiel, van strategisch- tot aan uitvoeringsniveau.

Ketenpartners OCT

Glasnet Tiel

In 2009 heeft OCT Glasnet Tiel opgestart en medio augustus 2012 is een open, eigen glasvezelnetwerk gerealiseerd. Voor aansluiten neem contact op met Elly Schipper.

SBBT

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel, Ondernemers Coöperatie Tiel, Gemeente Tiel, Lijo Collectieve Beveiliging, Politie, AVRI, …

VNO-NCW MIDDEN

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent en duurzaam ondernemings- en vestigingsklimaat

Hart van Tiel

Voor alle winkeliers, ondernemers en vastgoedeigenaren in de Tielse binnenstad is er één vereniging: Hart van Tiel. Deze vereniging maakt zich sterk voor het algemeen belang van haar leden.

HUB Rivierenland

Hub Rivierenland is een stichting die regionale (mkb-)bedrijven in de kijker zet bij middelbare scholieren en studenten. Twee projecten waar HUB Rivierenland zich, met financiële ondersteuning van OCT voor de periode 2024-2027, voor inzet zijn Battle of the Boats en de Hacketon.

Leerwerkloket Rivierenland

Leerwerkloket Rivierenland

Het leerwerkloket geeft deskundig, onafhankelijk en gratis advies over scholing en ontwikkeling van jezelf of van je personeel.

Lingecollege

Het Lingecollege is een openbare scholengemeenschap voor Tiel en de regio. Wij bieden passend onderwijs voor ieder kind. OCT ondersteunt het initiatef  Techpoint met een eenmalige bijdrage.

Logistics Valley Rivierenland

Logistics Valley Rivierenland verbindt ondernemers, overheid en kenniscentra voor een krachtig, duurzaam en innovatief logistiek Gelderland. Dit zijn de projecten waar LVR zich voor inzet.

Regio Rivierenland

Regio Rivierenland is het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de Tielerwaard, de Culemborgerwaard, de Betuwe, …

ROC RIVOR

ROC Rivor geeft aandacht aan ambitie. We laten studenten kansen ontdekken en talenten verder ontwikkelen. Iedereen is ergens goed in én heeft nog iets te leren.  

Werkzaak Rivierenland

Werkzaak Rivierenland begeleidt mensen bij het vinden van werk en biedt inkomensondersteuning. Ook helpen wij werkgevers bij inclusief ondernemerschap. Talent werkt voor Rivierenland!

Zon op Bedrijfsdaken

Het lokale project ‘Zon op Bedrijfsdaken’ heeft ervoor gezorgd dat er ca. 30.000 zonnepanelen op diverse bedrijfsdaken zijn geplaatst.

Riverland Tech Explorers

Riverland Tech Explorers staat voor sterk, aantrekkelijk en innovatief techniekonderwijs voor de regio Rivierenland. Techniekdag en Techniektoer zijn twee projecten waar scholen en bedrijven samen aan werken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële ondersteuning van OCT voor de periode 2024-2027. Met mooie middelen, evenementen en activiteiten maken wij jongeren enthousiast  voor een opleiding en/of werk in de techniek of technologie.  

S-TEC

S-TEC helpt ondernemers, inwoners en energieadviseurs verder om de energietransitie te versnellen. S-TEC deelt graag zijn netwerk van bedrijven, onderwijs en overheid in de regio Rivierenland.
Ondernemers die hun bedrijf energiezuinig willen maken, zitten met vragen over hoe dat aan te pakken en hoe hun businesscase eruitziet. Een lastige en tijdrovende zaak om uit te zoeken. Daarom helpt S-TEC via het DOE (Duurzame Ondernemers Energieteam) Rivierenland.