“De kracht van samenwerken”

Mettler Toledo bezoek groot succes!

Ondernemers Coöperatie Tiel en Logistics Valley Rivierenland en hielden samen een Logistiek Café bij Mettler Toledo Tiel. Het bezoek aan Mettler Toledo was meer dan de moeite waard. Met dank aan Bas ten Berge en zijn collega’s hebben we ontdekt hoe veelzijdig en uniek hun oplossingen zijn in het dagelijks leven. METTLER TOLEDO is een van ’s werelds grootste weeg – een meetinstrumenten firma met 18.000 medewerkers wereldwijd en 40 marktorganisaties waarvan de Benelux er een van is. Vanuit Tiel bedienen zij hun klanten in de regio Benelux met 270 mensen waarvan de helft dagelijks bij klanten komt. Meer lezen over Mettler Toledo kan via de website.

Andere onderwerpen die aan de orde kwamen, na introductie door Frank Engelbart, de energietransitie, met waterstof voertuigen en de openstelling van clean energy hubs in Rivierenland. Met speciale dank aan Paul Bombeld en Theo Heinink voor de inspirerende verhalen over de weg naar duurzame brandstoffen!

Wij hadden jullie een verrassende, inspirerende middag die uiteraard culinair en muzikaal zou worden aangekleed, dat is zeker gelukt. Bekijk hier de foto’s van een supergeslaagde bijeenkomst!