“De kracht van samenwerken”

Bedrijfsbezoek Mettler Toledo én Logistics Valley Rivierenland

14Jun16:0019:00Bedrijfsbezoek Mettler Toledo én Logistics Valley Rivierenland65 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

Helaas aanmelden is niet meer mogelijk. Bij vragen bel Elly Schipper op nummer 06 22248231.

PROGRAMMA
16.00 uur Inloop en ontvangst met hapje en drankje
16:30 uur Opening door Jan Pieter van Woerekom, voorzitter OCT
16:40 uur Introductie door Frank Engelbert van Logistics Valley Rivierenland en voorstellen van de gastsprekers:
16:45 uur Paul Bombeld, hoofdredacteur van Waterstof Magazine en projectleider voor de bouw van een waterstof-tankstation bij Van Dijkhuizen op Medel.
17.00 uur Theo Heinink projectleider Logistiek en Goederenvervoer en business developer Clean Energy Hubs bij Provincie Gelderland.
17:15 uur Introductie van Mettler-Toledo, door Bas ten Berge, onze gastheer van vandaag en Business Area Manager Laboratorium Benelux. Na de introductie van Bas volgt een een rondleiding door het bedrijf. Lees hieronder meer over METTLER TOLEDO.
18:15 uur Borrel met walking diner


METTLER TOLEDO heeft een grote impact op uw dagelijkse leven, meer dan u denkt.

Een bezoek aan METTLER TOLEDO Tiel is absoluut de moeite waard om te ontdekken hoe veelzijdig en uniek onze oplossingen zijn die uw dagelijks leven nadrukkelijk beinvloedt. METTLER TOLEDO is een van ’s werelds grootste weeg – een meetinstrumenten firma met 18.000 medewerkers wereldwijd en 40 marktorganisaties waarvan de Benelux er een van is. Vanuit Tiel bedienen wij onze klanten in de regio Benelux met 270 mensen waarvan de helft dagelijks bij klanten komt.

Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd op verschillende locaties in de Verenigde Staten, Europa en China en wij als METTLER TOLEDO Benelux zorgen voor de verkoop en service aan onze klanten. Hieronder een beknopte weergave van onze invloeden en meerwaarde.

De wereld van laboratorium: wij hebben de cruciale laboratoriumuitrusting voor de moderne wetenschapper en kwaliteitscontroleur. Grote doorbraken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling zijn alleen mogelijk als de grenzen worden verlegd. Op een efficiënte manier betrouwbare resultaten krijgen is cruciaal voor kwaliteitslaboratoria. Goede resultaten, eenvoudige bediening en het naleven van alle relevante voorschriften zijn hier enkele speerpunten.

De wereld van produktie: Industriële oplossingen van METTLER TOLEDO stroomlijnen de activiteiten met systemen voor productie, productinspectie aan het einde van de lijn en logistiek. Het resultaat is o.a. hogere productkwaliteit, snellere en geautomatiseerde processen, verhoogde productiviteit en optimale regelnaleving. Onze productinspectiesystemen zijn afgestemd op de eisen van moderne productieomgevingen en dragen ertoe bij om producten van binnen en van buiten veilig en intact te houden

De wereld van transport en logistiek: snelheid, weinig uitval en accuratesse zijn cruciaal bij elke activiteit in een terminal, magazijn of distributiecentrum. Onze weeg-, meet- en identificatiesystemen zijn robuust en werken nauwkeurig in alle omstandigheden, met maximale bedrijfsefficiency en hoge leessnelheden.

De wereld van retail: versproducten worden steeds belangrijker voor voedselwinkels en bepalen in hoge mate of klanten een winkel vaker zullen bezoeken. Versterk uw merken, roep emoties op en vergroot uw verkoop. Grijp de aandacht van uw klanten als ze op het punt staan om een koopbeslissing te nemen, door digitale boodschappen te tonen op de displays van uw toonbankweegschalen en zelfbedieningsweegschalen.

Meer/minder lezen

Tijd

14 Juni 2023 16:00 - 19:00(GMT+02:00)

Lokatie

METTLER TOLEDO

Franklinstraat 5

Other Events

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 65

Ad Kuivenhoven LingecollegeAndré van den Broek Dekker GroepAnton Mauritz Bosopslag BeheerAron Klaassen v d HeerikAthamy Caliwag Caliba Solar CleaningBianca Looyschelder-de Weerd ABN AMROBruno van Burik Weiss Technik Nederland BVCarlijn van der Zanden Kieft ElektrotechniekCecile van den Boogaard Apdative CompanyCharles de KleinJos Bouman Betuwse BallooningElise Gerritsen LVElly Schipper OCTFemke Lukassen VRGZFrancien van Zetten Frank Engelbart Logistics Valley RivierenlandFrans van Rijn Logistics Valley RivierenlandFriso de Waal De Waal AutogroepGilbert Jacobs Milieusystemen TielGilian Rijnsaardt Tankstation ‘Esso’ Spitsbergen VeenendaalGino KrishnadathGokhan Onder URAS Group B.V.Grant PinkneyHans Lenior Linier Consultancy & Interim-management BVHans Visser V-SupportHendrik van den Heerik Van den Heerik Projecten b.v.Henrico FlorissenHilco van de Kraats ROC RivorJan KieftJan de Kock C.E.E.CenterJohn Koenen VRGZJP v Woerekom Rozenhage MakelaardijJurg ArendsKees de Haas Betuwsch AccountantskantoorLinda Verweij KrestonVHLiset Nab ROC RivorLisette Zwartkruis Slim&Schoon Rivierenlandludolf van Lith Regio RivierenlandManon van Roon Dekker GroepMarcel BiestersMarcel van den Berg Ondernemers Coöperatie TielMarlous Bak-Groen Eerlijk & Beter PersoneelsdienstenMary Scholtus Belastingsamenwerking RivierenlandMichiel van Luijn van Luijn NatuusteenNils van Oest Liombowand bvPaul Nieuwenhuis ROC RivorPeter Schaap LingecollegePetra van Lent CBTRalph HoefmanRemy Heuver Ericson NederlandRichard Balk Balk Hechttechniek BVRieni van der HoevenRob HooftRob Stelte Pay2DayRudy de Bruijn MoticsRyan BeversSjaak van Kooten SKM service & onderhoudTheo van Maren Rabobank West BetuweThijmen RossThomas Hollander BC PLANThomas Ursinus De Waal AutogroepTim RedelijkheidTjerry VerhoevenYvonne Keersmaekers Stimio-De Meerpaal

Get Directions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *