“De kracht van samenwerken”

Bedrijfsbezoek Mettler Toledo én Logistics Valley Rivierenland

14Jun16:0019:00Bedrijfsbezoek Mettler Toledo én Logistics Valley Rivierenland51 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

PROGRAMMA
16.00 uur Inloop en ontvangst met hapje en drankje
16:30 uur Opening door Jan Pieter van Woerekom, voorzitter OCT
16:40 uur Introductie door Frank Engelbert van Logistics Valley Rivierenland en voorstellen van de gastsprekers:
16:45 uur Paul Bombeld, hoofdredacteur van Waterstof Magazine en projectleider voor de bouw van een waterstof-tankstation bij Van Dijkhuizen op Medel.
17.00 uur Theo Heinink projectleider Logistiek en Goederenvervoer en business developer Clean Energy Hubs bij Provincie Gelderland.
17:15 uur Introductie van Mettler-Toledo, door Bas ten Berge, onze gastheer van vandaag en Business Area Manager Laboratorium Benelux. Na de introductie van Bas volgt een een rondleiding door het bedrijf. Lees hieronder meer over METTLER TOLEDO.
18:15 uur Borrel met walking diner


METTLER TOLEDO heeft een grote impact op uw dagelijkse leven, meer dan u denkt.

Een bezoek aan METTLER TOLEDO Tiel is absoluut de moeite waard om te ontdekken hoe veelzijdig en uniek onze oplossingen zijn die uw dagelijks leven nadrukkelijk beinvloedt. METTLER TOLEDO is een van ’s werelds grootste weeg – een meetinstrumenten firma met 18.000 medewerkers wereldwijd en 40 marktorganisaties waarvan de Benelux er een van is. Vanuit Tiel bedienen wij onze klanten in de regio Benelux met 270 mensen waarvan de helft dagelijks bij klanten komt.

Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd op verschillende locaties in de Verenigde Staten, Europa en China en wij als METTLER TOLEDO Benelux zorgen voor de verkoop en service aan onze klanten. Hieronder een beknopte weergave van onze invloeden en meerwaarde.

De wereld van laboratorium: wij hebben de cruciale laboratoriumuitrusting voor de moderne wetenschapper en kwaliteitscontroleur. Grote doorbraken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling zijn alleen mogelijk als de grenzen worden verlegd. Op een efficiënte manier betrouwbare resultaten krijgen is cruciaal voor kwaliteitslaboratoria. Goede resultaten, eenvoudige bediening en het naleven van alle relevante voorschriften zijn hier enkele speerpunten.

De wereld van produktie: Industriële oplossingen van METTLER TOLEDO stroomlijnen de activiteiten met systemen voor productie, productinspectie aan het einde van de lijn en logistiek. Het resultaat is o.a. hogere productkwaliteit, snellere en geautomatiseerde processen, verhoogde productiviteit en optimale regelnaleving. Onze productinspectiesystemen zijn afgestemd op de eisen van moderne productieomgevingen en dragen ertoe bij om producten van binnen en van buiten veilig en intact te houden

De wereld van transport en logistiek: snelheid, weinig uitval en accuratesse zijn cruciaal bij elke activiteit in een terminal, magazijn of distributiecentrum. Onze weeg-, meet- en identificatiesystemen zijn robuust en werken nauwkeurig in alle omstandigheden, met maximale bedrijfsefficiency en hoge leessnelheden.

De wereld van retail: versproducten worden steeds belangrijker voor voedselwinkels en bepalen in hoge mate of klanten een winkel vaker zullen bezoeken. Versterk uw merken, roep emoties op en vergroot uw verkoop. Grijp de aandacht van uw klanten als ze op het punt staan om een koopbeslissing te nemen, door digitale boodschappen te tonen op de displays van uw toonbankweegschalen en zelfbedieningsweegschalen.

Meer/minder lezen

Tijd

(Woensdag) 16:00 - 19:00

Lokatie

METTLER TOLEDO

Franklinstraat 5

Schrijf je nu in

Zorg dat je erbij bent!

Laat het ons weten of je aanwezig kunt zijn

Ja

OpenNog plaatsen beschikbaar

Gastenlijst Aanwezig 51

Yvonne Keersmaekers Stimio-De MeerpaalTjerry VerhoevenTim RedelijkheidThomas Ursinus De Waal AutogroepTheo van Maren Rabobank West BetuweSjaak van Kooten SKM service & onderhoudRyan BeversRudy de Bruijn MoticsRob Stelte Pay2DayRob HooftRieni van der HoevenRichard Balk Balk Hechttechniek BVRemy Heuver Ericson NederlandRalph HoefmanPeter Schaap LingecollegeNils van Oest Liombowand bvMichiel van Luijn van Luijn NatuusteenMary Scholtus Belastingsamenwerking RivierenlandMarcel van den Berg Ondernemers Coöperatie TielMarcel BiestersManon van Roon Dekker GroepLiset Nab ROC RivorLinda Verweij KrestonVHJurg ArendsJP v Woerekom Rozenhage MakelaardijJohn Koenen VRGZJenny van GompelJan de Kock C.E.E.CenterJan KieftHilco van de Kraats ROC RivorHenrico FlorissenHans Visser V-SupportHans Lenior Linier Consultancy & Interim-management BVGrant PinkneyGokhan Onder URAS Group B.V.Gino KrishnadathFriso de Waal De Waal AutogroepFrans van Rijn Logistics Valley RivierenlandFrank Engelbart Logistics Valley RivierenlandFemke Lukassen VRGZElly Schipper OCTElise Gerritsen LVCharles de KleinCees Stam StamVastgoedCarlijn van der Zanden Kieft ElektrotechniekBruno van Burik Weiss Technik Nederland BVBianca Looyschelder-de Weerd ABN AMROAthamy Caliwag Caliba Solar CleaningAnton Mauritz Bosopslag BeheerAndré van den Broek Dekker GroepAd Kuivenhoven Lingecollege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *