“De kracht van samenwerken”

Het project MKB digitaal Tiel gaat van start. Dit is een initiatief van OCT, VNO-NCW Midden en Rabobank West Betuwe.

14Apr14:0016:00Het project MKB digitaal Tiel gaat van start. Dit is een initiatief van OCT, VNO-NCW Midden en Rabobank West Betuwe.22 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

Digitale zichtbaarheid cruciaal
Digitaal zichtbaar zijn is cruciaal, dat weet iedereen, maar hoe bereik je nou de juiste doelgroep? Hoe kan digital marketing jouw bedrijf helpen groeien? En hoe zet je een goede strategie op? Hier gaan we 14 april mee aan de slag. En dat doen we op een manier waarop jouw tijd zinnig wordt besteed. Je gaat naar huis met directe meerwaarde!

Digital marketing expert Alexis van Dam geeft een korte workshop waarna jij direct aan de slag kunt met het beteren van jouw online bekendheid. Alexis is al jaren actief in de digital marketing in binnen- en buitenland en is momenteel als expert en coach betrokken bij meerdere mkb digitaliseringsprogramma’s. Hij snapt als geen ander waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Tijdens deze workshop leert Alexis jouw de doelgroep en de klantreis te bepalen. Dit is de route die een mogelijke klant volgt om jouw dienst of product te vinden. Daarna krijg je praktische tips om de online vindbaarheid van jouw organisatie te verbeteren. Je leert ook de laatste ontwikkelingen op SEO-gebied kennen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit zorgt ervoor dat klanten via Google jouw product of dienst snel kunnen vinden!

Succesvol ondernemer Theo Kik vertelt over zijn praktijk ervaringen met digitale marketing en hoe dit heeft bijgedragen aan het succes van Mr. Fill. Binnen drie jaar je product leveren in dertig landen. Dat kan alleen met een ijzersterke succesformule. Mr. Fill’s zelfpersende afval systemen voor afvalinzameling helpt steden slimmer en schoner te zijn.

Door de inzet van digitale marketing (SEA, Social, SEO) kan je betaald en gratis heel goed de juiste klanten bereiken en afspraken generen om je merk/bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en te onderscheiden. Vanuit zijn praktijk ervaring vertelt Theo hoe je Social Media gericht kunt inzetten om jouw klanten te bereiken. Je leert hoe je onder andere LinkedIn kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken!

Drie workshops en een voucherregeling, mooi toch?
Deze workshop is de 1e van 3 bijeenkomsten van MKB digitaal Tiel. De andere twee workshops volgen in juni en oktober. Tijdens deze workshop gaan we in op de voucherregeling die onderdeel is van het project en waar de leden van OCT van kunnen profiteren. Jij wilt daar ook vast alle ins en outs van weten.

Direct aan de slag
In de workshop Digital Marketing leer je hoe je direct aan de slag kunt met online marketing. Welke multichanneling je kunt gebruiken, wat hypes zijn en wat nou echt zinnig is om in te investeren. Je hoort voorbeelden hoe andere ondernemers met digitale marketing aan de slag zijn gegaan. En welk voordeel zij hebben gehaald. Wat werkt en wat werkt niet?

Je gaat naar huis met minimaal  5 tips die jij gelijk zodanig kunt toepassen waardoor je meer omzet kunt verwachten! Ben je zelf verhinderd, deel dit bericht dan met je collega’s.

Wanneer en waar
Datum:          vrijdag 14 april 2023 
Locatie:         ‘Huis van de logistiek’ Medel:  Medelsestraat Oost 17, Tiel 
Tijd:               14:00 – 16:00 met afsluitende borrel 

Programma:

13:45 – Inloop
14:00 – Opening door OCT Tiel, VNO-NCW Midden & KplusV
14:10 – Digitale zichtbaarheid door Alexis van Dam
15:15Theo Kik, over het succes van digitale marketing bij Mr. Fill
15:45 – Next steps: Digilab Rivierenland door ROC studenten & toelichting coaching en voucherregeling door Dwayne van der Klugt
16:00 – Borrel

GRATIS
Deelname aan de workshop op 14 april is gratis.  


Deze workshop wordt gegeven door Kplusv en wordt mogelijk gemaakt door:

Meer/minder lezen

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

Lokatie

Huis van de Logistiek

Medelsestraat Oost 17, Tiel 

Other Events

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Get Directions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *