“De kracht van samenwerken”

Kick-Off Techniekdag & TechniekToer!

09Apr15:0017:00Kick-Off Techniekdag & TechniekToer!

Omschrijving

Op 25 mei staat de Techniekdag Rivierenland gepland. We geven dat een vervolg met de open bedrijvendag: TechiekToer!

Tijdens de Techniekdag Rivierenland doen jongeren allerlei leuke activiteiten. TechniekToer borduurt daarop voort zodat jongeren bij jouw bedrijf het verband zien tussen die leuke activiteiten en jouw bedrijfsactiviteiten. Zo komen ze écht om in aanraking met jouw vak!

Op 22 juni open jij de deuren van je bedrijf en geef je jongeren een mogelijkheid om jouw bedrijf van binnen te zien. Op deze manier ontmoet jij je toekomstige medewerker(s) en zien wij een groter enthousiasme voor techniekopleidingen. Met als uiteindelijk doel meer geschoold personeel op de werkvloer.

TechniekToer werkt op basis van inschrijving. Jongeren schrijven zich in bij de bedrijven die ze willen ervaren en op basis van het aantal inschrijvingen bepaal jij of je op 22 juni de deuren opent. Jij verzorgt vervolgens een inspirerend moment in jouw technisch bedrijf. Als je hierbij tips nodig hebt, ondersteunen we je uiteraard graag. Dan doen we bijvoorbeeld door een kick-off te houden. Als potentiële standhouder van de Techniekdag en eventuele deelnemer van de Techniektoer, nodigen wij je van harte uit voor een kick-off bijeenkomst op dinsdag 9 april van 15:00 tot 17:00 uur.

Je bent vast benieuwd wat we die middag gaan doen. Het wordt een middag vol inspiratie:

  • Lezing over hoe jongeren denken en kijken naar een technisch beroep
  • Ludieke kennismaking met andere bedrijven
  • Omzetten van ideeën van een doe-activiteit naar een daadwerkelijke opdracht voor jongeren tijdens de Techniekdag en/of TechniekToer
  • Ontwikkelen van een gezamenlijke activiteiten voor de Techniekdag en TechniekToer
  • En nog veel meer…
  • Uiteraard sluiten we af met wat gezelligheid met een drankje en bite

Genoeg reden om te komen! Geef je meteen op.

Meer/minder lezen

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 17:00(GMT+02:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *