“De kracht van samenwerken”

VMBO Lingecollege, nu investeren in de medewerkers voor later!

07Maa16:0019:00VMBO Lingecollege, nu investeren in de medewerkers voor later!58 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

Helaas aanmelden is niet meer mogelijk. Voor vragen bel met Elly Schipper 06 22248231

Op het Beroepscollege kiezen leerlingen NU hun beroepsrichting waarmee ze LATER een baan vinden in de regio. Kiezen doen ze op basis van belangstelling én beleving. Juist voor die beleving is het noodzakelijk dat ze kennismaken met de wereld van het werk. Doe jij mee aan die beleving?
Maak jij werk van het werk van je toekomstige medewerkers? De samenwerking tussen Beroepscollege en bedrijfsleven kan garant staan voor enthousiaste medewerkers die later jouw bedrijf of organisatie succesvol maken. Elke leerling die kiest voor een opleiding in de regio, blijft in onze regio. Samen voor een sterk economisch Rivierenland. Je bent van harte uitgenodigd voor een ontmoeting met stakeholders; docenten met hart voor de beroepsrichtingen voor de toekomst.

Uitnodiging van Maatje onze hoofdrolspeler deze middag!

PROGRAMMA

16:00h inloop met hapje en drankje
16:30h opening door Jan Pieter van Woerekom, voorzitter OCT
16:40h start met rondleiding door de digitale/technische wereld en discussie tafels
Leren door doen is het motto van het beroepscollege. Leren stopt nooit. Tijdens de middag zie je waar de opleiding van jouw toekomstige medewerker begint en hoe je daar de komende jaren vanuit jouw ervaring aan mee kunt werken. Je duikt onder in de mogelijkheden van technologie in ons onderwijs én in 4 speedsessies over leren in bedrijf, werken met docenten, kinderen kunnen meer en investeren in technologie. Daarmee leggen we samen de basis voor duurzame samenwerking en een florerende arbeidsmarkt in Rivierenland. 
17:30h start netwerken met borrel & bites
19:00h einde netwerkbijeenkomst

Meer/minder lezen

Tijd

7 Maart 2023 16:00 - 19:00(GMT+02:00)

Lokatie

Lingecollege

Teisterbantlaan 2

Other Events

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 58

Achraf Ben Siamar LingecollegeAd Kuivenhoven LingecollegeAdriaan Uithol Berg-Electro B.V.Alexander van SettenBianca Looyschelder-de Weerd ABN AMROCharles de Klein Pay2day B.V.Daniëlla van Arkel LingecollegeDiego Li LingecollegeDonja Bouman Waterschap RivierenlandEdwin Brussen ROC RIVORElly Schipper OCTFrancien van Zetten Zrlfstandig tekstschrijver en eindredacteurGea van Dijk LingecollegeGemma van Huigenbos-Haijtink LingecollegeGermi van der Borg Werkzaak RivierenlandGino KrishnadathHans Lenior Linier Consultancy&Interim-managementHelmut Sas Railtechniek van HerwijnenHenk Hendrix LingecollegeHeske Groenendaal Metaglas GroepHidde BoschHilco van de Kraats ROC RivorJan Pieter van WoerekomJohn Kant Kreston Van Herwijnenjoke broekhuizenJolanda Agema LingecollegeJurg ArendsKees de Haas Betuwsch AccountantskantoorKenny van Oort Kreston VH / VNO-NCW / OCTKiek Adriaansens WSP RivierenlandLara Coomans Bibliotheek RivierenlandLiset Nab Lingecollege/ Riverland Tech ExplorersManja Meijs Kreston Van HerwijnenManuela HerminezMarcel van den Berg Ondernemers Coöperatie TielMarion Saedt Lingecollege locatie beroepscollege (Zorg & Welzijn)nils limbowand bvPascal Geers LingecollegePascale van OnselenReinier Wolf LingecollegeRense Middelbos MoticsRia Dekkers Berg-Electro B.V.Richard Balk Balk Hechttechniek BVRieni van der HoevenRob Hooft Stimio-De MeerpaalRob Stelte Pay2day BVRobert van Galen LingecollegeSander KerkhofSander Voerman Bibliotheek RivierenlandSandra VerbergSjaak van Kooten SKM service & onderhoudTeunis van VoorthuizenTheo de Krieger LingecollegeThijs van den Brink LingecollegeToine Schinkel LingecollegeWim Vervoorn DTG GroepYvonne Jelierse LingecollegeYvonne Keersmaekers Stimio-De Meerpaal

Get Directions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *