“De kracht van samenwerken”

VMBO Lingecollege, nu investeren in de medewerkers voor later!

07Maa16:0019:00VMBO Lingecollege, nu investeren in de medewerkers voor later!

Omschrijving

Helaas aanmelden is niet meer mogelijk. Voor vragen bel met Elly Schipper 06 22248231

Op het Beroepscollege kiezen leerlingen NU hun beroepsrichting waarmee ze LATER een baan vinden in de regio. Kiezen doen ze op basis van belangstelling én beleving. Juist voor die beleving is het noodzakelijk dat ze kennismaken met de wereld van het werk. Doe jij mee aan die beleving?
Maak jij werk van het werk van je toekomstige medewerkers? De samenwerking tussen Beroepscollege en bedrijfsleven kan garant staan voor enthousiaste medewerkers die later jouw bedrijf of organisatie succesvol maken. Elke leerling die kiest voor een opleiding in de regio, blijft in onze regio. Samen voor een sterk economisch Rivierenland. Je bent van harte uitgenodigd voor een ontmoeting met stakeholders; docenten met hart voor de beroepsrichtingen voor de toekomst.

Uitnodiging van Maatje onze hoofdrolspeler deze middag!

PROGRAMMA

16:00h inloop met hapje en drankje
16:30h opening door Jan Pieter van Woerekom, voorzitter OCT
16:40h start met rondleiding door de digitale/technische wereld en discussie tafels
Leren door doen is het motto van het beroepscollege. Leren stopt nooit. Tijdens de middag zie je waar de opleiding van jouw toekomstige medewerker begint en hoe je daar de komende jaren vanuit jouw ervaring aan mee kunt werken. Je duikt onder in de mogelijkheden van technologie in ons onderwijs én in 4 speedsessies over leren in bedrijf, werken met docenten, kinderen kunnen meer en investeren in technologie. Daarmee leggen we samen de basis voor duurzame samenwerking en een florerende arbeidsmarkt in Rivierenland. 
17:30h start netwerken met borrel & bites
19:00h einde netwerkbijeenkomst

Meer/minder lezen

Tijd

(Dinsdag) 16:00 - 19:00

Lokatie

Lingecollege

Teisterbantlaan 2

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 58

Yvonne Keersmaekers Stimio-De MeerpaalYvonne Jelierse LingecollegeWim Vervoorn DTG GroepToine Schinkel LingecollegeThijs van den Brink LingecollegeTheo de Krieger LingecollegeTeunis van VoorthuizenSjaak van Kooten SKM service & onderhoudSandra VerbergSander Voerman Bibliotheek RivierenlandSander KerkhofRobert van Galen LingecollegeRob Stelte Pay2day BVRob Hooft Stimio-De MeerpaalRieni van der HoevenRichard Balk Balk Hechttechniek BVRia Dekkers Berg-Electro B.V.Rense Middelbos MoticsReinier Wolf LingecollegePascale van OnselenPascal Geers Lingecollegenils limbowand bvMarion Saedt Lingecollege locatie beroepscollege (Zorg & Welzijn)Marcel van den Berg Ondernemers Coöperatie TielManuela HerminezManja Meijs Kreston Van HerwijnenLiset Nab Lingecollege/ Riverland Tech ExplorersLara Coomans Bibliotheek RivierenlandKiek Adriaansens WSP RivierenlandKenny van Oort Kreston VH / VNO-NCW / OCTKees de Haas Betuwsch AccountantskantoorJurg ArendsJolanda Agema Lingecollegejoke broekhuizenJohn Kant Kreston Van HerwijnenJan Pieter van WoerekomHilco van de Kraats ROC RivorHidde BoschHeske Groenendaal Metaglas GroepHenk Hendrix LingecollegeHelmut Sas Railtechniek van HerwijnenHans Lenior Linier Consultancy&Interim-managementGino KrishnadathGermi van der Borg Werkzaak RivierenlandGemma van Huigenbos-Haijtink LingecollegeGea van Dijk LingecollegeFrancien van Zetten Zrlfstandig tekstschrijver en eindredacteurElly Schipper OCTEdwin Brussen ROC RIVORDonja Bouman Waterschap RivierenlandDiego Li LingecollegeDaniëlla van Arkel LingecollegeCharles de Klein Pay2day B.V.Bianca Looyschelder-de Weerd ABN AMROAlexander van SettenAdriaan Uithol Berg-Electro B.V.Ad Kuivenhoven LingecollegeAchraf Ben Siamar Lingecollege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *