“De kracht van samenwerken”

Geannuleerd | Veiligheidsontbijt SBBT | Cybercriminelen sparen geen enkele onderneming

19Nov07:0009:00Geannuleerd | Veiligheidsontbijt SBBT | Cybercriminelen sparen geen enkele ondernemingSamen criminaliteit bestrijden!

Omschrijving

Vandaag 28 oktober is duidelijk geworden dat de bijeenkomst op 19 november 2020 niet door zal gaan. De doorlopende coronamaatregelenhebben ons hiertoe gedwongen.
Zodra mogelijk zullen wij u informeren over de nieuwe datum.

Ruim 42 gasten hadden zich al aangemeld voor het Veiligheidsontbijt, toen wij het systeem dicht hebben gezet vanwege de nieuwe Corona maatregelen.
Omdat wij iedereen de kans willen geven deze interessante themabijeenkomst bij te wonen hebben wij zojuist besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar 19 november. Daarbij uiteraard de wens uitsprekend dat de maatregelen dan weer opgeheven zijn. We houden je op de hoogte. Dat doen we via de website en als je ons volgt op LinkedIn. Daar lees je ook altijd het laatste nieuws.
Save the Date 19 november 07.00 uur in Restaurant de Betuwe, Hoog Kellenseweg 7 te Tiel.
Graag tot dan!

Cybercriminelen sparen geen enkele onderneming. Dus ook kleine mkb ondernemers zijn niet veilig voor hackers. Uit onderzoek blijkt dat er bij veel mkb-ondernemers een veilig gevoel heerst als het gaat om het gebruik en de beveiliging van hun IT-omgeving. Onterecht, gezien de explosieve toename van het aantal hacks.

“Het idee dat het mkb niet interessant zou zijn voor cybercriminelen, is flink achterhaald. Elke organisatie met een database kan vandaag de dag een doelwit van hackers zijn.”

Tijdens het veiligheidsontbijt, dat op 19 november van 07.00 uur tot 09.00 uur wordt gehouden bij Restaurant de Betuwe, staan we hier uitgebreid bij stil. SBBT en OCT organiseren deze bijeenkomst voor alle ondernemers in Tiel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze bijeenkomst ook voor jou bijzonder interessant is. We begroeten je graag.
Wil je samen komen met een collega ondernemer die nog geen lid is? Dat kan altijd, wij zijn er voor elke ondernemer in Tiel!
De koffie staat klaar!

Meer/minder lezen

Tijd

(Donderdag) 07:00 - 09:00

Lokatie

Restaurant de Betuwe

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 43

Yvonne KeersmaekersTom Verweij OQ ValueTeunis van Voorthuizen De Vree en SliepenSander Kerkhof SK Consulting TielRob Hooftrob van berkelRieni van der HoevenRichard BalkQuinten Mandjes Gemeente TielPepijn PijfersPaul Vaanhold Lijo Collectieve Beveiliging BVPatricia van Etteger Gemeente TielOlav LaurensseNoor Smits Hogeschool Utrecht, integrale veiligheidskundeMonique Spijker Industrieschap MedelMichael Doves Bravinci NL B.V.Marielle Van den BosMarieke coumans Fifth advocatuurMarcel van den Berg Parkmanagement TielManuela HerminezM. Wildenberg Borint.nlKaren Vos Bierman AdvocatenJan-Willem EshuisJaleesa van den Hof Bierman AdvocatenHetty Bevers Tiki Mediaheidi van berkelGert-Jan van Ingen Hart van TielGert-Jan de Vree Security Service OmmerenGert van Appeldoorn Kranendonk Industrial Services BVGermi van der Borg WErkzaak RivierenlandGeneviève Galjé Regina JustitiaFrans VrauwdeuntErik MeenkenEric van DiermenEmile Bosman Igepa NederlandElly Schipper OCTEgbert IJzerman St. Collectieve Beveiliging PavijenCécile van den Boogaard Adaptive CompanyCarl JC van Kessel Vastgoed BVBianca Looyschelder-de Weerd ABN AMRO Bank NVBen BrinkAbdoul rasnab AquaxetineAbdel Saddiki Van Kooy Reclame Tiel BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *