“De kracht van samenwerken”

Geannuleerd | Veiligheidsontbijt SBBT | Cybercriminelen sparen geen enkele onderneming

19Nov07:0009:00Geannuleerd | Veiligheidsontbijt SBBT | Cybercriminelen sparen geen enkele ondernemingSamen criminaliteit bestrijden!43 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

Vandaag 28 oktober is duidelijk geworden dat de bijeenkomst op 19 november 2020 niet door zal gaan. De doorlopende coronamaatregelenhebben ons hiertoe gedwongen.
Zodra mogelijk zullen wij u informeren over de nieuwe datum.

Ruim 42 gasten hadden zich al aangemeld voor het Veiligheidsontbijt, toen wij het systeem dicht hebben gezet vanwege de nieuwe Corona maatregelen.
Omdat wij iedereen de kans willen geven deze interessante themabijeenkomst bij te wonen hebben wij zojuist besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar 19 november. Daarbij uiteraard de wens uitsprekend dat de maatregelen dan weer opgeheven zijn. We houden je op de hoogte. Dat doen we via de website en als je ons volgt op LinkedIn. Daar lees je ook altijd het laatste nieuws.
Save the Date 19 november 07.00 uur in Restaurant de Betuwe, Hoog Kellenseweg 7 te Tiel.
Graag tot dan!

Cybercriminelen sparen geen enkele onderneming. Dus ook kleine mkb ondernemers zijn niet veilig voor hackers. Uit onderzoek blijkt dat er bij veel mkb-ondernemers een veilig gevoel heerst als het gaat om het gebruik en de beveiliging van hun IT-omgeving. Onterecht, gezien de explosieve toename van het aantal hacks.

“Het idee dat het mkb niet interessant zou zijn voor cybercriminelen, is flink achterhaald. Elke organisatie met een database kan vandaag de dag een doelwit van hackers zijn.”

Tijdens het veiligheidsontbijt, dat op 19 november van 07.00 uur tot 09.00 uur wordt gehouden bij Restaurant de Betuwe, staan we hier uitgebreid bij stil. SBBT en OCT organiseren deze bijeenkomst voor alle ondernemers in Tiel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze bijeenkomst ook voor jou bijzonder interessant is. We begroeten je graag.
Wil je samen komen met een collega ondernemer die nog geen lid is? Dat kan altijd, wij zijn er voor elke ondernemer in Tiel!
De koffie staat klaar!

Meer/minder lezen

Tijd

19 November 2020 07:00 - 09:00(GMT+02:00)

Lokatie

Restaurant de Betuwe

Other Events

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 43

Abdel Saddiki Van Kooy Reclame Tiel BVAbdoul rasnab AquaxetineBen BrinkBianca Looyschelder-de Weerd ABN AMRO Bank NVCarl JC van Kessel Vastgoed BVCécile van den Boogaard Adaptive CompanyEgbert IJzerman St. Collectieve Beveiliging PavijenElly Schipper OCTEmile Bosman Igepa NederlandEric van DiermenErik MeenkenFrans VrauwdeuntGeneviève Galjé Regina JustitiaGermi van der Borg WErkzaak RivierenlandGert van Appeldoorn Kranendonk Industrial Services BVGert-Jan de Vree Security Service OmmerenGert-Jan van Ingen Hart van Tielheidi van berkelHetty Bevers Tiki MediaJaleesa van den Hof Bierman AdvocatenJan-Willem EshuisKaren Vos Bierman AdvocatenM. Wildenberg Borint.nlManuela HerminezMarcel van den Berg Parkmanagement TielMarieke coumans Fifth advocatuurMarielle Van den BosMichael Doves Bravinci NL B.V.Monique Spijker Industrieschap MedelNoor Smits Hogeschool Utrecht, integrale veiligheidskundeOlav LaurenssePatricia van Etteger Gemeente TielPaul Vaanhold Lijo Collectieve Beveiliging BVPepijn PijfersQuinten Mandjes Gemeente TielRichard BalkRieni van der HoevenRob Hooftrob van berkelSander Kerkhof SK Consulting TielTeunis van Voorthuizen De Vree en SliepenTom Verweij OQ ValueYvonne Keersmaekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *