“De kracht van samenwerken”

VEILIGHEIDSONTBIJT 10 OKTOBER VAN 07.00 TOT 09.00 UUR

10Okt07:0009:00VEILIGHEIDSONTBIJT 10 OKTOBER VAN 07.00 TOT 09.00 UURSamen criminaliteit bestrijden!47 Gasten zijn aanwezig

Omschrijving

In de week van de Veiligheid samen criminaliteit bestrijden!

De industrieterreinen in Tiel tellen veel bedrijven. Er wordt door ondernemers en werknemers veel gesignaleerd, maar het wordt niet altijd gemeld. En dat melden is enorm belangrijk. Deze boodschap moet op het hart gedrukt worden. Iedereen moet oren en ogen openhouden om criminaliteit tegen te gaan. Melden, melden, melden. Want als je voelt dat er iets niet klopt, dan is dat vaak ook zo.

SBBT en OCT organiseren 10 oktober een bijeenkomst voor alle ondernemers in Tiel. Wij hebben prominente sprekers uitgenodigd die graag op interactieve wijze informeren over veiligheid in zijn algemeen en heling in het bijzonder.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit onderwerp ook voor jou bijzonder interessant is. We begroeten je graag. Wil je samen komen met een collega ondernemer die nog geen lid is. Dat is zeker mogelijk. Aanmelden kan hieronder.

‘Heling op bedrijventerreinen’ 


Fred Teeven,
Voormalig staatssecretaris Veiligheid en Justitie

maakte namens de VVD van 26 maart 2015 tot en met 22 maart 2017 deel uit van de Tweede Kamer. Eerder was hij Officier van Justitie in Amsterdam en lid van de Tweede Kamer namens Leefbaar Nederland. Voor die partij was hij lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen 2002. Op 14 oktober 2010 werd Teeven staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Op 9 maart 2015 diende Teeven, samen met toenmalig minister van Justitie Ivo Opstelten, zijn ontslag in bij de koning. Kort daarna keerde hij terug als Tweede Kamerlid.

Sybren van der Velden 
Landelijk projectleider inbraak en heling

Heling is al lang geen kruimelwerk meer. Het is tegenwoordig georganiseerde criminaliteit, die gestuurd wordt door vraag en aanbod. Om heling zoveel mogelijk tegen te gaan moeten ondernemers die handelen in diefstalgevoelige goederen zoals fietsen en smartphones, hun goederen registreren in het Digitaal Opkopers Register (DOR). Dit register kan dan worden gekoppeld aan andere databases en (politie)systemen. Op die manier kan gecontroleerd worden of een goed als gestolen geregistreerd staat. Tijdens onze bijeenkomst zal Sybren van der Velden hier dieper op ingaan.

 

Meer/minder lezen

Tijd

10 Oktober 2019 07:00 - 09:00(GMT+02:00)

Lokatie

Restaurant de Betuwe

Other Events

Schrijf je nu in

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gastenlijst Aanwezig 47

Abdel SaddikiAbdoul RasnabAmber de MolAnneke KrakersBauke FelixBen BrinkBianca Looyschelder-de WeerdCees StamDirk SlobElly SchipperErik MeenkenFrank van EssenFrits BurgersGeneviève GaljéGökhan ÖnderHeidi Van BerkelHenk PronkHenriette SlootJaap van KuppeveldJohn van HattemJoop EerensJoost HuismanJP Woerekom RozenhageKarel LeeuwenhaagKenny van OortKobien van der LuitLeon van EsseveldtMarcel van den BergMarco BoudewijnsMargriet van HeeschMariëlle van den BosMariëlle WahlbrinckOlav LaurenssePatricia van EttegerPaul NieuwenhuisPaul de Molpaul VaanholdRichard BalkRob HooftRon VerbeekRuud MourikRyan BeversSander KerkhofStephan VonkWilco HartemanWilma van der ZandeYvonne Keersmaekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *