“De kracht van samenwerken”

Bijeenkomsten OCT

Het werk draait door

Wat hebben we een mooie bijeenkomst gehad op donderdag 14 oktober. Meer dan 90 ondernemers waren te gast op de locatie van Werkzaak Rivierenland te Geldermalsen.

Ondernemers in Rivierenland, bedankt voor jullie deelname!

De onderwerpen vitaliteit, sport en voeding en laaggeletterdheid zijn uitgebreid aan bod gekomen. Onze tafelgasten, onder leiding van Özcan Akyol, hebben je meegenomen in de praktijk en handvatten geboden om zelf aan de slag te gaan in je eigen organisatie.

Het geheim van succes zit in het veranderen van iets wat je dagelijks doet!

Na het informatieve gedeelte hebben we genoten van een hapje en drankje, gemaakt en uitgeserveerd door de talenten van Smaakzaak. Voor deze werkzoekenden in de Leerwerkroute Horeca een kans om hun talenten zichtbaar te maken. De muzikale omlijsting was in handen van de Tielse band The Passengers! De bijeenkomst is georganiseerd door de Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT) en Businessclub Betuwe in Zaken (BIZ) en Werkzaak Rivierenland. Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Bekijk een sfeerimpressie met dank aan Johan Seijbel van Seijbel Photography. Alle foto’s die gemaakt zijn tijdens het evenement bekijk je hier.