“De kracht van samenwerken”

Innovatieweek 2024 ROC Rivor groot succes!

Op 7 maart waren meer dan 100 gasten aanwezig bij een erg leuke ondernemersbijeenkomst met Ondernemers Coöperatie TielKring Culemborgse Bedrijven & ROC Rivor 
Dit alles top begeleid door onze voorzitter JP van Woerekom

Er was een interessant interactieve presentatie over AI door Yori Kamphuis. Alle deelnemers luisterden geboeid naar de kansen en mogelijkheden die AI biedt.

Daarna trapte burgemeester Frank van der Meijden de finale van de challengeweek af. Meer dan 80 studenten zijn aan de slag gegaan met opdrachten van ondernemers. In 3 dagen zijn ze tot briljante oplossingen gekomen en dat terwijl ze van allerlei verschillende opleidingen kwamen. De grote winnaar werd bekend gemaakt door de vakjury met een oplossing voor Familie Beekhuizen Makelaardij! Ook het team van het Chocoladehuis ging met een mooie prijs naar huis!

Eigenlijk heeft iedereen gewonnen zowel de ondernemers als de studenten. Want onderwijs en arbeidsmarkt zijn weer zo veel dichter tot elkaar gekomen! Bedankt aan allen die deze bijeenkomst tot een succes hebben gemaakt. De fotograaf Raphael Drent heeft de feestelijke prijsuitreiking goed vastgelegd en laat zien hoe geslaagd deze middag was!

Via deze link kan je de foto’s bekijken van deze geslaagde middag.