“De kracht van samenwerken”

test

Op 8 mei mocht ik, JP van Woerekom, vanuit mijn functie als voorzitter Ondernemers Coöperatie Tiel, samen met Kenny Van Oort, voorzitter VNO-NCW Midden en bestuurder OCT kennis maken met Frank van der Meijden, de nieuwe burgemeester in Gemeente Tiel. Het was een gesprek vol energie.

We hebben de laatste weken in de kranten al mogen lezen over diverse daadkrachtige optredens bij onder andere drugsgerelateerde misstanden. Voor de verbetering van de veiligheid van de stad zullen meer maatregelen volgen. Ook uit de vorige gemeente begrepen we al dat drugsgerelateerde problemen steeds voortvarend zijn aangepakt. De energie wordt verdeeld over meer onderwerpen!
We hebben gesproken over het aanpakken van de uitdagingen waar onze stad en onze regio voor staan. Denk aan verkeerscongestie op de A2, veel gedrag in en rondom de Tielse binnenstad dat echt niet door de beugel kan, het aanspraak maken op de 6e tranche van de Regiodeal (waarover zometeen meer), huisvesting van arbeidsmigranten, de afronding van woonwijk Passewaay met een verbeterde ontsluiting en behoud van en versterking van ROC Rivor voor MBO onderwijs.