“De kracht van samenwerken”

Ketenpartners

OCT organiseert samen met VNO-NCW-Midden Digitaal MKB Tiel:

Ontvang € 1.000 voor digitalisering.

Pak nu je kans! Per onderneming bieden wij ondersteuning van 50% van de digitaliseringskosten tot een maximum bedrag van €1.000,- excl. btw. Hoe mooi is dat, dus pak je kans en laat geen € 1000,-- liggen.....!

Het programma Digitaal MKB Tiel helpt je graag deze kans te verzilveren, met behulp van een voucher van maximaal € 1.000. Dus……

  • Wil je aan de slag met verbetering van jouw website?
  • Is jouw offline aanbod toe aan online verkoop?
  • Of wil je jouw bedrijf digitaal veilig(er) maken?


Pak nu je kans! Per onderneming bieden wij ondersteuning van 50% van de digitaliseringskosten tot een maximum bedrag van €1.000,- excl. btw. Dit bedrag wordt ingezet voor de digitalisering van jouw bedrijf, met een langdurig effect. Bekijk hier waar de voucher onder andere voor in te zetten is.

Pak nu je kans!

Per onderneming bieden wij ondersteuning van 50% van de digitaliseringskosten tot een maximum bedrag van €1.000,- excl. btw. Dit bedrag wordt ingezet voor de digitalisering van jouw bedrijf, met een langdurig effect. Bekijk hier waar de voucher onder andere voor in te zetten is.

Voucher aanvragen?


Om in aanmerking te komen voor de voucherregeling dient een coachgesprek met Dwayne van der Klugt te worden gepland. Plan een afspraak via onderstaande knop. Tijdens het coachgesprek gaat Dwayne ook in op de voorwaarden voor het aanvragen van een voucher en kan er een eerste toets plaatsvinden of de zaken waarvoor jij een voucher wil inzetten passen binnen de voucherregels.

Na het coachgesprek met Dwayne dient het aanmeldformulier op de site van OCT te worden ingediend.  

Bekijk hier de aan te leveren documenten. Denk ook aan de offerte van de te maken digitaliseringskosten! Om iedereen een eerlijke kans te geven gaan we in de beoordeling uit van het ‘first come, first serve’ principe.

JE KUNT ONDERSTAANDE BUTTON GEBRUIKEN OM JE VOUCHER AAN TE VRAGEN

Let op: je hebt wel een google account nodig, anders werkt de link niet. Heb je dat niet stuur dan je aanmelding naar info@ondernemerscooperatietiel.nl. We zullen je dan op een andere manier informeren.