“De kracht van samenwerken”

8-12-22 | Banenmarkt waarbij werkgevers en (Oekraïense) werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten.

Vanuit Gemeente Tiel en Werkzaak hebben wij recent het verzoek gehad onderstaand bericht te delen:

Zoals jullie wellicht bekend is vangt de gemeente Tiel Oekraïense vluchtelingen op.

Hiervoor zijn drie locaties ingericht waar nu ongeveer 120 volwassenen en kinderen verblijven en daarnaast verblijven er nog ongeveer 60 personen bij particulieren thuis.

Veel mensen die hier wonen willen graag aan het werk. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Daarom organiseert Gemeente Tiel een banenmarkt waarbij werkgevers en (Oekraïense) werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten.


Datum: 8 december 2022
Tijd: tussen 13:00-16:00 uur
Locatie: Cambier van Nootenlaan 1 (het oude Lingecollege)

Wat kunnen jullie verwachten:

de meeste Oekraïners die wij spreken willen heel graag aan het werk! De meesten staan open voor al het werk dat ze kunnen doen. Maar er zitten ook een aantal mensen tussen die technisch zeer vaardig zijn en veel ervaring hebben!


Vanuit de gemeente zijn de locatiemanagers en de opvangregisseurs aanwezig. Ook zullen er tolken aanwezig zijn, van het Oekraïens naar Engels of Nederlands.

Ik hoor graag of jullie komen, met hoeveel personen en of jullie benodigdheden meenemen of willen gebruiken. Graag aanmelden op pbruijsten@tiel.nl . Bij voorbaat hartelijk dank.

Graag tot donderdag 8 december!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Bruijsten, opvangregisseur Oekraïense vluchtelingen 06-15567589, bgg.  06-15122503 pbruijsten@tiel.nl / oekraine-opvangregisseurs@tiel.nl