“De kracht van samenwerken”

Techniekdag Rivierenland | 18 juni 2022

De Techniekdag Rivierenland zal op 18 juni 2022 plaatsvinden in Tiel bij ………. Metaglas!

De Techniekdag Rivierenland is een dag voor jongeren van 8 tot 15 jaar, familieleden en andere geïnteresseerden om te kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Bedrijven organiseren op deze dag verschillende doe, kijk- en speelactiviteiten voor iedereen van vmbo tot universiteit.

Op deze Techniekdag Rivierenland kunnen jongeren allerlei soorten techniek ervaren, van traditionele timmerman tot high-tec techniek in de zorg. Daarnaast zullen MBO-studenten hun afstudeeropdrachten laten zien en vertellen over hun stages en opleiding. Verder kunnen ervaringsdeskundigen vertellen over hun eigen loopbaankeuzes, doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Zo zijn er genoeg mogelijkheden voor jongeren, ouders, docenten en decanen om zich te verdiepen in techniek op de Techniekdag Rivierenland.

Reserveer alvast de data in uw agenda : 18 juni en kom leuke activiteiten doen!

Er zijn al diverse bedrijven die hebben toegezegd om op de Techniekdag Rivierenland een doe-activiteit te gaan organiseren. Onder andere Profile Nout, Metaglas, Van Doorn Geldermalsen BV, De Vree en Sliepen, Muijen BV, Mettler Toledo, Willems Constructie, A. Hak, Van Tiem Elektro, TB Truck & Tailer Service, Falkom BV, MDE Machinebouw, Olmia Robotics, Milieusystemen Tiel, Burgland Bouw, Railtechniek van Herwijnen BV, Dormakaba Nederland BV, Van Eck Elektro BV,  Seratec Technical Ceramics BV,  Van Kessel Wegenbouw, Mondra Smederij.

Wilt u met uw bedrijf ook deelnemen aan de Techniekdag Rivierenland? Meld u dan gratis aan voor deze Techniekdag Rivierenland: Aanmeldformulier – Techniekdag.nl

Er wordt na aanmelding contact met u opgenomen worden om te bespreken welke activiteit u gaat aanbieden.

Wij hopen een hoop technische bedrijven te mogen ontvangen op onze eerste Techniekdag Rivierenland.