“De kracht van samenwerken”

Zomerse Nieuwjaarsborrel VNO-NCW | 7 JUNI 2022

Eindelijk is het zover. Van uitstel komt zeker geen afstel, dus dopen we de nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar om tot een heerlijke zomerborrel. Namens alle partners* nodigen wij je van harte uit voor hét event van het jaar waar  ondernemers en bestuurders uit de regio elkaar ontmoeten. Op 7 juni zijn we vanaf 16.30 uur te  gast bij de Bogerd in Druten.

We starten de bijeenkomst met de overdracht van de voorzittershamer. Hans van Zuijdam draagt na jaren van fantastisch voorzitterschap het stokje over aan Kenny van Oort. Kenny is al langer bestuurslid en wij zijn erg blij dat hij voorzitter wil worden.

Onze hoofdspreker van deze zomerse nieuwjaarsbijeenkomst is Ton Hillen, voorzitter bestuur Heijmans. Hij zal vertellen over de ontwikkelingen rondom woningbouw en uiteraard rondom dit mooie bedrijf. Ontmoet deze topman en ga het gesprek aan!

In aansluiting op het programma wordt er een heerlijk buffet verzorgd en is er volop de gelegenheid om met elkaar te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Dit alles onder muzikale begeleiding van The Passengers! We kijken ernaar uit elkaar weer live te zien en verheugen ons op je komst. Zorg dat je erbij bent, deze bijeenkomst wil je niet missen!

Programma
16.30 – 17.15 uur    Inloop met koffie
17.15 – 17.25 uur    Welkomstwoord voorzitter VNO-NCW Rivierenland Hans van Zuijdam
17.25 – 17.45 uur    Overdracht voorzittershamer VNO-NCW Rivierenland
17.45 – 18.15 uur    Gastspreker Ton Hillen, voorzitter bestuur Heijmans
18.15 – 20.00 uur    Buffet, muziek en netwerken

We zien je graag op 7 juni in Druten!